Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi mărturii şocante din cazul care a zguduit România: Ce au spus victimele

Sebastian Apostolache

Ies la iveală noi mărturii şocante din cazul care a zguduit ţara noastră. Victimele celebrului guru din Târgu Mureş au început să vorbească. Sinistrul caz al fostului muzician continuă să şocheze. El a fost ajutat de angajate sau chiar de foste studente ale Universitatii. Un personaj cheie a fost machieuza institutului, care a convins multe tinere sa se mute intr-o casa izolata si sa se supuna..."maestrului". In timp ce individul a fost arestat, femeia se ascunde in strainatate.

Citeşte şi: Nicuşor Dan e 'în corzi': Se cere intervenţia DNA pentru a verifica semnăturile

Kelemen Nusa, machieuza Universitatii de Arte, l-a cunoscut pe Sebastian Apostolache pe vremea cand acesta colabora cu institutia ca muzician. Incetul cu incetul au pus la cale planul diabolic, in care au racolat mai multe studente de pe urma carora profitau. Speculand vulnerabilitatea tinerelor, femeia devenea confidenta lor si, in timp, le castiga increderea. Apoi le sugera ca exista si o alta cale de a fi fericit in viata, apropierea de divinitate, prin cercul condus de asa zisul guru Sebastian.

Citește și: Victorie in instanta pentru fostul sot al Codrutei Kovesi!

Acesta le spunea victimelor ca Dumnezeu are 9 ingeri principali, care sunt denumiti Cehovi, iar cel mai important dintre ei este...Cehov1 adica Isus, cu care Sebastian Apostolache sustinea ca ar fi tot timpul in legatura. "Sebi mi-a spus ca trupul lui este un "recipient'' vizitat periodic de "entitati superioare'', pe nume CEHOVI si chiar si spiritul lui Isus Cristos. Acest lucru mi l-a spus soptit la ureche, motivand ca in permanenta este urmarit de alte entitati negative”, conform DIICOT.

Citește și: Bill Gates detonează bomba: Și-a spionat angajații! Ce metode a aplicat

Victimele au povestit in detaliu cum erau convinse de grupare sa se alature cercului si sa accepte regulie lui, mai ales ruperea relatiilor cu familia. Sebastian Apostolache si complicea lui le promiteau tinerelor studente ca mai tarziu vor juca in productii straine. Pentru a fi mai convingatori, una dintre ele a fost dusa la Viena unde, intr-o camera de hotel, era amenajat un podium pentru repetitii iar fetei i s-a spus ca va juca in diferite piese de teatru. Profesorii de la Universitatea de Arta din Targu Mures sunt socati de cele intamplate, mai ales ca le cunosteau pe unele victime, conform ProTV.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.