Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme de sănătate pentru un celebru senator! Fostul candidat republican John McCain, de urgenţă la spital

Salon
John McCain

Senatorul american John McCain, care suferă de un grav cancer cerebral, s-a internat în spital miercuri, în apropiere de Washington, pentru îngrijiri medicale după "efecte secundare normale" ale tratamentului său, a informat biroul său, informează AGERPRES, citând AFP.

Citeşte şi:  ULTIMA ORĂ - Urmărit internaţional, afaceristul Avraham Morgenstern a fost CAPTURAT în Argentina

"Senatorul McCain este nerăbdător să se întoarcă la lucru cât mai repede posibil", potrivit unui comunicat oficial dat publicităţii de biroul său. 

În vârstă de 81 de ani, fostul prizonier de război din Vietnam şi fost candidat republican la prezidenţiale, "primeşte în prezent un tratament la Walter Reed Medical Center (în Bethesda, statul Maryland,) pentru efectele secundare normale ale terapiei sale în curs împotriva cancerului", a precizat comunicatul. 

John McCain a descoperit în iulie că suferă de un glioblastom, o tumoare cerebrală foarte agresivă cu una din cele mai mici şanse de supravieţuire. După o intervenţie chirugicală, el a început şedinţe de chimioterapie şi radioterapie. 

Senatorul va continua să primească tratamente ţintite de radioterapie şi chimioterapie într-un centru situat, de asemenea, la Bethesda, National Institutes of Health, "păstrându-şi o agendă de lucru normală în Senatul american", a afirmat biroul său. 

Mare critic al preşedintelui republican Donald Trump, John McCain a jucat un rol important un respingerea abrogării legii lui Barack Obama privind asigurările de sănătate. El este din nou într-o poziţie decisivă în ce priveşte marea reformă fiscală prezentată de republicani. 

Luna trecută, John McCain a votat în favoarea acestei transformări istorice, dar reforma impozitelor trebuie să treacă din nou prin Senat, unde republicanii dispun de o majoritate infimă (51-49) pentru votul final. Deoarece niciun democrat nu o susţine, dacă revenirea lui John McCain va întârzia, probabilitatea ca această reformă să fie aprobată va fi considerabil redusă.

Citeşte şi: Revoltă în Ministerul Muncii! Funcţionarii AMENINŢĂ cu proteste, nemulţumiţi de salariile 'considerabil mai mici' .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.