Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi probleme pentru Antena 3, după procesul pierdut cu şefa DNA: Senatorul Mihai Goţiu anunţă că dă în judecată televiziunea de ştiri

mihai gotiu

Senatorul USR Mihai Goţiu, fost vicepreşedinte al Senatului, anunţă că va da în judecată televiziunea Antena 3, după ce într-o emisiune recentă a fost prezentată o fotografie din cadrul unui proiect artistic, în care Goţiu se bătea cu jandarmii, ca fiind reală.

"DA, VOI DA ÎN JUDECATĂ ANTENA 3 ȘI ”VEDETELE” EI! ”Cheta” publică deschisă de Mihai Gâdea (susținut și de alte vedete ale postului), pentru a strânge suma de 300.000 de lei, datorată după ce a pierdut procesul cu Kovesi, m-a convins că e cazul să dau în judecată Antena 3.

Ca fost jurnalist, am ezitat să deschid proces Antenei 3, după ce în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a pretins că aș fi sărit cu târnăcopul la jandarmi, folosind ca ”dovadă” o fotografie realizată în cadrul unui proiect artistic din toamna lui 2013. Chiar dacă amenda dată ca sancțiune de CNA, săptămâna trecută, de 10.000 de lei, este derizorie, aveam încă rezerve în privința unui proces. Chiar și la Antena 3 există reporteri care își fac onest profesia, durata proceselor în România nu e un factor motivant și faptul că, în activitatea mea am, totuși, alte priorități, m-au făcut să nu mă gândesc, până acum, serios, la o acțiune în justiție", scrie Goţiu pe Facebook.

Vezi şi: Pe cine a ales Dragnea să fie ambasador în Israel: Diplomat de carieră, şcolit la SRI

Pe de altă parte, senatorul adaugă faptul că "victimizarea vedetelor de la Antena 3 de după procesul pierdut cu Laura Codruța Kovesi a umplut paharul".

"Nu, nu e Gâdea vreun erou național. Nu, nu i-a făcut Justiția vreo mare nedreptate. În loc să-și asume greșeala, d-nul Gâdea și alți colegi de-ai lui apelează la o penibilă cerșetorie publică, de parcă ei ar fi cei care au nevoie de sprijin și de subscripție națională!

În cazul meu, în emisiunea lui Răzvan Dumitrescu s-a mințit cu tupeu și fără scrupule. Nici a doua zi și nici măcar după decizia CNA nu au avut bunul-simț să prezinte scuze. Și vreau să fie clar: nu mie îmi datorează scuze, ci tuturor cetățenilor pe care i-au mințit!

Chiar dacă procesul va dura mult, chiar dacă atacurile la adresa mea se vor intensifica, ne vom vedea în instanță. Pentru că oamenii care urmăresc Antena 3 trebuie să afle că au fost și sunt mințiți pe față, pentru că cei care nu îi urmăresc trebuie să știe că nu luptăm degeaba pentru Justiție în România", mai scrie Mihai Goţiu.

Vezi şi: Ingredientul secret: Ce trebuie să pui în cafea pentru a slăbi .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.