Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi runde de audieri la comisia parlamentară de anchetă. Cine va fi interogat de parlamentari

cotidianu.ro
comisia ancheta

Sunt noi runde de audieri în cadrul comisiei parlamentare de anchetă! Fostul ambasador al României la Roma în timpul alegerilor prezidenţiale din anul 2009 Răzvan Rusu va fi audiat luni de către Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, a anunţat săptămâna trecută preşedintele comisiei, Mihai Fifor, potrivit AGERPRES.

 

El a adăugat că tot luni se va face o analiză a tuturor audierilor, apoi se va stabili şi calendarul pentru vară, dar cu prioritate paşii pe care îi va face comisia în legătură cu cele trei scrisori trimise Comisiei de Laura Codruţa Kovesi, Florian Coldea şi Cătălin Cherecheş.

"Luni, începând cu ora 10,00, vom avea audierea domnului ambasador Rusu. Domnia sa a fost la post la Roma în perioada alegerilor din 2009, iar imediat după ce terminăm această audiere dedicăm şedinţa analizei pe paşii pe care urmează să îi facem în legătură cu cele trei scrisori pe care le avem", a afirmat social-democratul.

Săptămâna trecută au mai fost audiaţi la comisie europarlamentarii PSD Andi Cristea şi Dan Nica, consultantul politic Cozmin Guşă, fostul ministru al Apărării, Mircea Duşa.

Preşedintele Comisiei parlamentare de anchetă privind alegerile prezidenţiale din 2009, Mihai Fifor, a anunţat că în şedinţa forului de marţi s-a propus audierea fostului premier Victor Ponta.

Citeşte şi: Întâlnire de grad ZERO la Cotroceni. Partidele politice, aşteptate la consultări.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.