Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noi sancțiuni date responsabililor cu deszăpezirea

deszapezire

masina-deszapezire_bun_f84dcd8923Firmele responsabile cu deszăpezirea în sectoarele 2-6 au fost amendate și miercuri, 6 ianuarie, cu 5.000 lei fiecare, din cauza nerespectării obligațiilor ce le revin.

„Primăria Capitalei salută responsabilitatea civică de care au dat dovadă bucureștenii, doar 5 % din cei somați marți să îndepărteze zăpada de pe trotuare fiind sancționați miercuri pentru nerespectarea prevederilor HCGMB 120/2010. Astfel, inspectorii au dat 23 de amenzi, în valoare de 39.000 de lei firmelor și asociațiilor de locatari. Reamintim că marți, în timpul verificărilor, au fost somate 416 persoane juridice, din care 217 asociații de proprietari pentru că nu au curățat zăpada și gheața de pe trotuarele aferente imobilelor unde domiciliază sau își desfășoară activitatea, conform obligațiilor legale ce le revin”, se arată într-un comunicat emis de Primăria Capitalei.

Răzvan Sava, primarul interimar al Capitalei, a convocat miercuri seară, începând cu ora 19.00, un nou comandament de iarnă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.