Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nokia a bătut palma cu Apple, pe termen lung, pentru un nou acord de licenţă pentru brevete

marketscreener.com
nokia

Nokia a semnat un nou acord de licenţă pentru brevete cu Apple, pe termen lung, deoarece actualul acord de licenţă dintre companii expiră la sfârşitul anului 2023, transmite Reuters.

În timp ce termenii acordului rămân confidenţiali între companii, acesta acoperă invenţiile Nokia în 5G şi alte tehnologii.

Nokia a spus că compania se aşteaptă să recunoască veniturile aferente acordului începând cu ianuarie 2024 şi este în concordanţă cu perspectiva pe termen lung a companiei, prezentată în primul trimestru, scrie news.ro.

Portofoliul de brevete Nokia este construit pe peste 140 de miliarde de euro (152,70 miliarde de dolari) investiţi în cercetare şi dezvoltare şi este compus din aproximativ 20.000 de brevete, inclusiv peste 5.500 declarate esenţiale pentru 5G, a spus compania finlandeză.

”Acordul reflectă puterea portofoliului de brevete Nokia, investiţiile de decenii în cercetare şi dezvoltare şi contribuţiile la standardele celulare şi alte tehnologii”, a declarat Jenni Lukander, preşedintele Nokia Technologies.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.