Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Norvegianul Aamodt Kilde a câştigat coborârea de la Aspen și, implicit, Cupa Mondială la coborâre, pentru al doilea an consecutiv

Aleksander Aaamodt Kilde

Norvegianul Aleksander Aaamodt Kilde a câştigat pentru al doilea an consecutiv Cupa Mondială la coborâre, graţie celei de-a şasea victorii din acest sezon la această disciplină, obţinută sâmbătă la Aspen (Colorado), informează AFP.

Kilde a fost cronometrat în 1 min. 31 sec. 60/100, urmat de canadianul James Crawford - 1 min. 32 sec. 21/100 şi de elveţianul Marco Odermatt - 1 min. 32 sec. 23/100, scrie agerpres.ro.

Kilde (30 ani) avea nevoie de o clasare între primii cinci în această cursă pentru a-şi păstra trofeul câştigat anul trecut. Austriacul Vincent Kriechmayr, singurul care îi putea contesta dominaţia lui Kilde la această specialitate, a încheiat pe 4 la 70/100.

În clasamentul Cupei Mondiale de coborâre, după opt etape din nouă, pe primul loc este Aleksander Aamodt Kilde cu 620 pct, urmat de Kriechmayrr 464 pct, Marco Odermatt 386 pct etc.

În clasamentul general al Cupei Mondiale de schi alpin, după 36 din 43 de etape, lider este Marco Odermatt cu 1466 pct, urmat de Kilde 1080 pct, norvegianul Henrik Kristoffersen 874 pct etc.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.