Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NOU incident într-un spital din România: Scurgeri de oxigen într-un salon COVID

ZdG
ATI concentrator de oxigen

Un incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen s-a produs vineri într-un salon dedicat pacienților bolnavi Covid-19 din secția de boli infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, anunță Mediafax.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic" al județului Caraș-Severin a fost alertat prin apel la 112 cu privire la producerea unui incident în urma căruia au avut loc scurgeri de oxigen într-un salon dedicat pacienților bolnavi de Covid-19, din cadrul Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș, anunță ISU.

Conform pompierilor, incidentul a fost minor, fiind necesare măsuri de îndepărtare a unor tuburi de oxigen, respectiv de aerisire a salonului.

În salon se aflau doi pacienți. Aceștia au fost mutați, în siguranță, preventiv, în alte spații.

„Măsurătorilor efectuate de către echipajele de pompieri au indicat valori ale oxigenului situate sub limita maximă admisă.Din cadrul Detasamentului de Pompieri Caransebes au fost alocate doua autospeciale pentru stins incendii și o ambulanță SMURD. De asemenea, în sprijinul personalului medical din cadrul spitalului a fost trimis și un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanta”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Semenic" al județului Caraș-Severin.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.