Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă ieșire a lui Dmitri Medvedev: Occidentul joacă șah cu moartea

VKontacte
Dmitri Medvedev

Fostul președinte rus Dmitri Medvedev, în prezent vicepreședinte al Consiliului de securitate al Rusiei, a acuzat țările occidentale că încearcă să profite de conflictul din Ucraina pentru a împinge Rusia către „o nouă rundă de dezintegrare”, relatează The Guardian.

Într-o postare pe Vkontake , cea mai mare rețea socială a Rusiei, Medvedev, a acuzat Occidentul că joacă un „joc de șah cu moartea” în sprijinul său pentru Ucraina.

„Să facem totul pentru ca instituțiile de stat ale Rusiei să nu mai funcționeze. Pentru a priva țara de o guvernare eficientă, așa cum era în 1991. Și, în consecință, eliminarea Rusiei din domeniul politic”, a precizat Dmitri Medvedev.

Oficialul rus de rang înalt a descris, de asemenea, arsenalul nuclear al Rusiei drept „cea mai bună garanție a conservării Marii Rusii”.

Dmitri Medvedev, fost preşedinte al Rusiei şi care a fost considerat cândva drept un liberal, a devenit unul dintre cei mai vocali susţinători ai războiului, făcând mai multe afirmaţii dure la adresa Occidentului.

Afirmațiile lui sunt făcute chiar în ziua funeraliilor ultimului șef al URSS, Mihail Gorbaciov, cel în timpul căruia fostul imperiu sovietic s-a dezintegrat. De altfel Medvedev a fost unul din puținii oficiali care a participat la înmormântare. Președintele Vladimir Putin a preferat o baie de mulțime în enclava Kaliningrad.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.