Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouă localități din județul Dolj fac pregătiri pentru a se racorda la rețeaua de gaze

newsonly.gr
gaze naturale

Nouă localități din județul Dolj vor fi conectate la rețeaua de gaze naturale care se construiește pe traseul Craiova-Segarcea. În aceste zile, reprezentanții Consiliului Județean Dolj fac recepția tronsonului, anunță MEDIAFAX.

Potrivit autorităților doljene, nouă localități din județ au demarat procedurile pentru racordarea la primul tronson al conductei Craiova-Calafat.

„Reprezentanții Consiliului Județean Dolj participă în aceste zile la procedura de recepție a primului tronson din conducta de gaze naturale Craiova-Calafat, pe traseul Craiova-Segarcea. Nouă localități din Dolj au demarat deja procedurile pentru racordarea la acest prim tronson. Împreună cu edilii din Malu Mare, Ghindeni, Teasc, Calopăr, Segarcea, Drănic, Cerăt, Bratovoiești și Țuglui am discutat despre problemele pe care le-au întâmpinat în realizarea studiilor de soluție și de fezabilitate, dar și ce surse de finanțare au identificat”, a anunțat, pe Facebook, președintele Consiliului Județean Dolj, Cosmin Vasile.

Citește și: EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce a fost eliberat din funcția de prefect al Capitalei: ‘Consider că mi-am făcut datoria față de bucureșteni’

Potrivit reprezentanților CJ Dolj, majoritatea administrațiilor locale au realizat studii de fezabilitate, iar Segarcea se află în cel mai avansat stadiu. Licitația de atribuire a operatorului s-a încheiat, iar lucrările la rețeaua de distribuție vor începe în cel mai scurt timp.

De asemenea, au început demersurile pentru localitățile care se află pe tronsoanele 2 și 3 ale conductei, pe traseul Segarcea-Băilești-Calafat. Compania Transgaz a depus documentația prin care solicită eliberarea certificatului de urbanism, în vederea obținerii autorizației de construire și începerea lucrărilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.