Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noua SENZAȚIE de pe YouTube: A bătut RECORDURI legendare - VIDEO

bbc.com
youtube

Cel mai recent videoclip al formației sud-coreene Blackpink, "Kill This Love", a devenit clipul cu cele mai multe vizionări pe YouTube în primele 24 de ore de la lansare și cel care a atins cel mai repede 100 de milioane de vizualizări, relatează bbc.com.

"Kill This Love" a avut 56,7 milioane de vizualizări în prima zi de la lansare, depășind un record stabilit anterior de cântăreața americană Ariana Grande. În noiembrie 2018, videoclipul piesei ei "Thank U, Next" înregistra 55,4 milioane de vizionări în primele 24 de ore.

Citește și: Reușită pentru Gigi Becali! Ce promisiune i-a făcut fina sa, Gabriela Firea

Cea de-a doua performanță a avut loc la două zile și 14 ore de la premieră. "Kill This Love" a bătut recordul videoclipului piesei "Gentleman" a cântărețului sud-corean Psy, care înregistrase 100 de milioane de vizionări în trei zile.

Blackpink este o trupă de fete sud-coreeană formată în Seul în 2016. Aceasta a lansat, până în prezent, trei EP-uri și un album de studio. Pe 30 iunie 2018, formația a devenit cel mai bine clasată din istoria genului K-pop în topurile americane. Atunci, piesa "Ddu-Du Ddu-Du" a debutat pe locul 55 în Billboard Hot 100.

Citește și: Lansarea de carte a președintelui este sabotată de PSD! Mișcarea neașteptată a partidului

În octombrie 2018, grupul a apărut pe o piesă a cântăreței britanice Dua Lipa. Aceasta se intitulează "Kiss and Make Up" și a atins locul 36 în clasamentul muzical oficial din Marea Britanie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.