Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Un bărbat înarmat cu un topor a atacat clienții din mai multe restaurante din Noua Zeelandă: Trei persoane au fost rănite

huffingtonpost.co.za
catuse

Un bărbat înarmat cu un topor a atacat clienții din mai multe restaurante din Noua Zeelandă: Trei persoane au fost rănite.

Un bărbat înarmat cu un topor a fost arestat după ce atacat oameni la întâmplare în trei restaurante chinezeşti din Noua Zeelandă luni seară, a anunţat poliţia marţi, relatează dpa.

Trei persoane au fost rănite, dintre care una grav, după ce bărbatul a pătruns în restaurantele din Auckland şi a început, potrivit relatărilor martorilor, să lovească clienţi la întâmplare cu un topor, conform Agerpres.

Bărbatul de 24 de ani a fost arestat la locul unuia dintre atacuri, a anunţat poliţia marţi dimineaţă.

Comandantul din zona Waitemata de Est, Stefan Sagar, a declarat că poliţia nu deţine probe care să sugereze că a fost vorba de un atac motivat rasial.

"Realizăm cât de înspăimântător a fost acest incident pentru cei implicaţi şi pentru comunitatea mai largă şi ne asigurăm că atât victimele, cât şi prietenii şi familiile lor beneficiază de sprijin", a declarat el.

Bărbatul inculpat pentru incident, de origine chineză, a apărut marţi în faţa unui tribunal. Tribunalul a interzis prezenţa media la audiere.

Potrivit lui Stefan Sagar, poliţia nu caută pe nimeni altcineva în legătură cu incidentul. Cei răniţi sunt în continuare spitalizaţi, a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.