Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nouăsprezece locuri pentru copiii ucraineni neînsoţiţi, disponibile în structurile Protecţiei Copilului

Inquam Photos / Octav Ganea
vaccinare copii

Nouăsprezece locuri pentru copiii ucraineni neînsoţiţi au fost identificate în cadrul structurilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Vrancea, a informat, luni, instituţia de asistenţă socială, potrivit Agerpres.

"DGASPC Vrancea completează şi actualizează permanent baza de date constituită la nivelul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Drepturilor Copilului şi Adopţie, cu informaţii referitoare la numărul de locuri disponibile pentru protejarea copiilor neînsoţiţi care provin din Ucraina şi care necesită intervenţie în asigurarea serviciilor de bază. În prezent, la nivelul DGASPC Vrancea au fost identificate 15 locuri în servicii rezidenţiale pentru copiii neînsoţiţi şi patru locuri la asistent maternal profesionist, pentru copiii neînsoţiţi", a precizat DGASPC Vrancea.

Potrivit sursei citate, instituţia va asigura hrana, materialele igienico-sanitare, medicamente sau alte produse necesare copiilor.

De asemenea, DGASSPC Vrancea se implică activ şi în sprijinirea refugiaţilor din Ucraina, punând la dispoziţie, alături de mai mulţi parteneri privaţi, produse alimentare, igienico-sanitare, medicamente şi alte produse de strictă necesitate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.