Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul antrenor al echipei Standard Liege este fostul portar Philippe Montanier

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Antrenorul francez Philippe Montanier a fost numit, miercuri, la conducerea tehnică a echipei belgiene Standard Liege, în locul lui Michel Preud’homme, potrivit news.ro.

Fost portar, în vârstă de 55 de ani, Montanier a mai antrenat formaţiile Boulogne, Valenciennes, Real Sociedad, Rennes, Nottingham Forest, Lens şi naţionala Franţei U20. Ultima dată el a fost pe banca echipei Lens, de unde a fost dat afară în februarie.

Citește și: Avea Porche Cayenne şi BMW X5 conduse de şofer - Mărturiile auzite de judecătorii CAB înainte de verdictul definitiv în dosarul ex-colonelului SRI

"De-a lungul carierei sale de antrenor, tehnicianul din Normandia a acordat întotdeauna o importanţă deosebită dezvoltării tinerelor talente în cluburile în care a activat, contribuind în special la ascensiunea unor vedete actuale, precum Antoine Griezmann sau Ousmane Dembélé", a precizat Standard pe site-ul oficial, fără a specifica durata contractului noului antrenor.

Antrenorul Michel Preud’homme a renunţat la conducerea tehnică a echipei belgiene Standard Liege, dar va rămâne vicepreşedinte al clubului.

Campionatul belgian a fost oprit definitiv înaintea finalizării sezonului regulat, din cauza pandemiei de coronavirus. Standard Liege a ocupat locul 5, după FC Bruges, Gent, Charleroi şi Antwerp, şi va participa în preliminariile Ligii Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.