Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul antrenor al lui Palermo este Delio Rossi

george puscas

După ce l-au demis pe Roberto Stellone (41 de ani) din funcţia de antrenor principal al echipei, cei de la Palermo s-au mişcat repede şi au numit deja un antrenor cu nume în Italia potrivit mediafax.

Delio Rossi (59 de ani) îl va antrena pe George Puşcaş la formaţia siciliană, care se află în lupta pentru promovarea în Serie A.

Rossi are un CV impresionant. Acesta a trecut pe la echipe ca Genoa, Atalanta, Fiorentina, Sampdoria, dar şi Lazio. Cel mai lung ”mandat” al său ca antrenor a fost la ”cârma” capitolinilor, unde l-a antrenat şi pe Ştefan Radu.

Rossi a condus deja primul antrenament al formaţiei siciliene. Este deja al treilea mandat al acestuia la Palermo, primul fiind între 2009 şi 2011. Acesta s-a întors la Palermo după aproximativ o lună, pregătind echipa pentru zece partide.

Rossi şi-a început cariera de antrenor la echipa U19 a celor de la Foggia, între 1991 şi 1993. De atunci, acesta a mai trecut pe la Salernitana, Foggia, Pescara, Genoa, Lecce, Atalanta, Lazio, Fiorentina, Sampdoria şi Bologna. Singura experienţă a acestuia în străinătate a fost la Levski Sofia, formaţie de care s-a despărţit la finalul sezonului precedent.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.