Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul coronavirus blochează trotinetele electrice din București - Lime a anunţat că îşi suspendă serviciul de transport

examinat.ro
trotineta electrica

Lime a anunţat că îşi suspendă serviciul de transport cu trotinete electrice din Statele Unite şi din alte peste 20 de ţări, în special europene, printre care şi România, din cauza pandemiei de coronavirus, informează AFP potrivit Agerpres.

"Deocamdată, sistăm serviciul Lime pentru a ajuta oamenii să rămână în siguranţă", potrivit recomandărilor autorităţilor sanitare, a declarat într-un comunicat compania cu sediul în California.

Această suspendare treptată a activităţilor va afecta în special Statele Unite, Franţa, Spania, Italia şi majoritatea ţărilor europene, dar şi ţări precum Brazilia, Chile şi Israel.

În oraşele în care trotinetele Lime vor continua să fie prezente (Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud), firma pune în aplicare măsuri sporite de igienizare, care vizează în special "părţile trotinetei atinse de utilizatori", subliniază Brad Bao, director şi fondator Lime.

Cu toate acestea, el invită utilizatorii să şteargă trotinetele şi bicicletele înainte de a le împrumuta şi să poarte mănuşi ca măsură de precauţie.

"Distribuim gel hidroalcoolic în birourile şi depozitele noastre", iar mecanicii şi angajaţii Lime de pe teren "trebuie să poarte mănuşi şi să se spele pe mâini în mod regulat", a adăugat Brad Bao.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.