Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul denunț al lui Mircea Băsescu

mircea basescu

Mircea Băsescu a făcut un nou denunț la DNA, împotriva fiicei și soției lui Sandu Anghel, cunoscut și ca Bercea Mondial.

Mircea Băsescu susține are dovezi care atestă că Izaura, fata lui Sandu Anghel și Fănica, soția acestuia, au încercat să ofere mită pentru a-l scoate pe acesta din închisoare. Mai exact, avocatul lui Mircea Băsescu a declarat în plângerea făcută că există înregistrări din perioada 2011-2012, care demonstrează că cele două femei, instigate de Sandu Anghel, încercau să ofere mită pentru a-l elibera pe acesta.

„Sunt înregistrările făcute la Ordonanţa Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt în ceea ce-l priveşte pe Anghel Sandu. La momentul arestării lui, a fost interceptat o perioadă, atât Anghel Sandu, cât şi membrii familiei. Din acele înregistrări reiese că Anghel Sandu i-a instigat pe membrii familiei la cumpărare de influenţă, în încercarea de a ieşi din închisoare”, a declarat Nelu Tască, avocatul lui Mircea Băsescu, citat de Știripesurse.ro.

Avocatul declară că nu este pentru prima dată când o astfel de plângere să fie formulată, dar că niciodată nu a fost luată în considerare și astfel se cuvenea înregistrarea din nou a acesteia.

„Este reiterarea plângerii din 2013, în care Mircea Băsescu a formulat plângere pentru şantaj şi pentru cumpărare de influenţă împotriva membrilor familiei Anghel, plângere care s-a soluţionat doar cu privire la inculpatul Anghel Florin, fiul lui Bercea Mondial. Am formulat o nouă plângere pentru că nici prima şi nici a doua, din 2014, nu au fost avute în vedere de către autorităţi”, a completat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.