Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul director general interimar al Spitalului 'Victor Babeş' Timişoara este fostul director medical al instituţiei, dr. Cristian Oancea

Europa FM
doctor medic spital

Noul director general interimar al Spitalului de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Timişoara este, de luni, fost director medical al instituţiei, dr. Cristian Oancea, numit prin Ordin al ministrului Sănătăţii, după ce fostei directoare Voichiţa Lăzureanu i-a expirat inclusiv mandatul de interimar în funcţie, anunță AGERPRES.

Dr. Voichiţa Lăzureanu a devenit director medical al spitalului, la nivelul conducerii având loc doar o rocadă între cei doi medici.

Citește și: STAREA DE ALERTĂ, adoptată de Guvern. Parlamentul trebuie să voteze în 5 zile

"Doamnei dr. Voichiţa Lăzureanu i-a expirat inclusiv mandatul de interimar. Noi am militat să păstrăm aceeaşi configuraţie, dar i-a expirat şi mandatul de interimar şi nu mai putea rămâne în funcţie şi atunci s-a făcut această rocadă, dumneaei devenind director medical al spitalului. Astfel continuăm cu aceeaşi echipă de conducere, noi ne continuăm activitatea ca şi până acum, este aceeaşi strategie. La primărie, când s-au depus dosarele (pentru funcţia de director general, n.r.) am fost singurul din instituţia noastră care şi-a depus dosarul. La noi în spital, chiar este bună înţelegere", a declarat pentru AGERPRES noul director interimar al spitalului, Cristian Oancea.

El a subliniat că nu a remarcat o creştere a numărului de internaţi în ultimele zile, dar medicii spitalului sunt îngrijoraţi de "consecinţele a ceea ce s-a întâmplat în vamă (la Nădlac, n.r.), în acest interval".

Citește și: 15 motive legale pentru ieșirea din localitate: Guvernul a emis REGULILE din starea de alertă / LISTA COMPLETĂ .

Pe de altă parte, Oancea a precizat că luni dimineaţa în spital mai erau internaţi 39 de pacienţi cu SARS-CoV-2 şi cinci pe secţia ATI. de la începutul pandemiei, aproape 480 de bolnavi au fost vindecaţi de coronavirus în această unitate spitalicească.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.