Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul film din saga 'Hunger Games' se instalează pe prima poziţie în box-office-ul nord-american

Reuters
hunger games

"The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes", un prequel la saga cu acelaşi nume, s-a instalat pe prima poziţie în box-office-ul nord-american în primul său weekend de la lansarea în cinematografe, cu încasări de 44 de milioane de dolari obţinute de vineri până duminică, conform estimărilor date publicităţii duminică de firma specializată Exhibitor Relations, transmite AFP.

Pelicula "The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes" are "cifre foarte bune" pentru un prequel de film de acţiune şi ar trebui să se bucure de succes la nivel internaţional, după cum a declarat David Gross, expert în industrie la Franchise Entertainment Research, conform Agerpres.

Pe afişul celui de-al cincilea film din această saga figurează Tom Blyth, în rolul lui Coriolanus Snow (personaj interpretat de Donald Sutherland în primele filme), Rachel Zegler, dar şi Peter Dinklage şi Jason Schwartzman.

Intriga se derulează în jurul celei de-a zecea ediţii a "Jocurilor Foamei", în universul distopic din Panem.

O altă lansare, "Trolls Band Together", a intrat direct pe locul secund în clasament, cu încasări de 30,6 milioane de dolari.

Acest film de animaţie relatează povestea lui Branch şi a trupei de băieţi pe care a format-o împreună cu fraţii săi. Când unul dintre ei este răpit, Branch şi iubita lui Poppy pleacă în căutarea lui.

Declinul continuă, însă, pentru filmul cu supereroi "The Marvels", de la studiourile omonime, care după un debut mai mult decât dezamăgitor, săptămâna trecută, ocupă în prezent locul al treilea în clasament (10,2 milioane de dolari).

În acest lungmetraj, Carol Danvers, alias "Captain Marvel" (Brie Larson), are parte de două partenere din seriile Disney+ "WandaVision" şi "Miss Marvel": Monica Rambeau, interpretată de Teyonah Parris, şi Kamala Khan, personaj jucat de Iman Vellani.

Cele trei femei sunt nevoite să facă echipă pentru a salva Universul după ce, fără să vrea, fac schimb de corpuri în timp ce îşi folosesc puterile, ca urmare a unei anomalii.

"Thanksgiving" se situează pe locul al patrulea la box-office după primul său weekend în cinematografe (10,2 milioane de dolari). Acţiunea filmului, care face parte din genul horror, are loc într-un orăşel din nord-estul Statelor Unite, terorizat de un ucigaş cu topor în timpul celebrei sărbători nord-americane.

Pe locul al cincilea se află un alt film de groază, "Five Nights at Freddy's", cu încasări de 3,5 milioane de dolari.

Topul 10 din box-office-ul nord-american este completat de următoarele producţii cinematografice:

6. "Winter Break" (2,7 milioane de dolari)

7. "Next Goal Wins" (2,5 milioane de dolari)

8. "Taylor Swift: The Eras Tour" (2,4 milioane de dolari)

9. "Priscilla" (2,3 milioane de dolari)

10. "Killers of the Flower Moon" (1,9 milioane de dolari)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.