Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul ministru al Internelor, propunere ESENÈšIALÄ‚ pentru Dacian CioloÈ™

Inquam Dragos Tudorache MAI

Ministrul Afacerilor Interne, Dragoş Tudorache, a anunţat, joi, că va propune premierului Dacian Cioloş numirea unui secretar de stat pentru relaţia cu prefecturile, funcţie vacantă de mai mult timp, dar care este esenţială în pregătirea alegerilor. 

"În această săptămână, cel târziu la începutul săptămânii viitoare, voi face şi o propunere domnului prim-ministru pentru numirea unui secretar de stat pe relaţia cu prefecturile, o funcţie care a fost vacantă de mai mult timp şi care este esenţială în pregătirea alegerilor. Sper eu ca până luni cel târziu această numire să aibă loc, tocmai pentru a avea ceea ce numeam săptămâna trecută un mic centru de comandă la nivelul Ministerului de Interne, pentru a ţine în mână foarte bine toate aspectele care ţin de pregătirea alegerilor", a precizat ministrul, într-o conferinţă de presă, anunță Agerpres.

Samsung are probleme mari: un nou model de telefon a explodat


El a reamintit că miercuri a avut loc prima întâlnire a Comisiei Tehnice Centrale, la şedinţă participând reprezentanţii tuturor autorităţilor din administraţia centrală, inclusiv ai Autorităţii Electorale Permanente. A avut loc şi o videoconferinţă cu prefecţii, cărora li s-a atras atenţia asupra importanţei derulării achiziţiilor pentru tipărirea buletinelor de vot.

Carmen Iohannis surprinde cu o nouă apariție. Fotografia face furori pe Internet / FOTO


"S-au eliberat toate sumele, toate alocările bugetare către prefecturi, astfel încât prefecturile au de acum şi suportul bugetar pentru a derula toţi paşii care le revin în campania de pregătire. Din punctul meu de vedere, în acest moment, prioritatea pentru ei trebuie să fie derularea achiziţiilor pentru tipărirea buletinelor de vot. Este foarte important ca această activitate să se întâmple din timp, pentru a nu avea sincope în aprovizionarea cu buletinele de vot, aşa cum s-a întâmplat, punctual, doar în câteva judeţe, înaintea alegerilor locale", a arătat ministrul.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.