Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul orar al turneului Guns N Roses internațional modificat forțat din cauza pandemiei

Guns N' Roses

Trupa rock Guns N’ Roses a stabilit noi date pentru segmentul european din turneul amânat din cauza pandemiei, astfel că seria de concerte va avea loc în luna iunie a anului viitor, potrivit news.ro.

În ciuda incertitudinii care planează privind organizarea de evenimente, având în vedere creşterea numărului de infectări cu noul coronavirus la nivel mondial, grupul american a stabilit ca turneul european să înceapă pe 2 iunie 2021 în Portugalia, la Lisabona.

Citește și: SURSE Soția fostului colonel SRI, în prezent FUGAR, Daniel Dragomir a dat cu subsemantul la Serviciul de Probațiune după revenirea în țară

Vor urma Spania, Suedia, Marea Britanie, Irlanda şi Germania. Ultimul concert din serie este programat să aibă loc pe 30 iunie, la Munchen.

În urmă cu o săptămână, Guns N' Roses a anunţat că turneul american va fi reluat pe 10 iulie 2021, iar primul concert din această serie va avea loc la Summerfest din Milwaukee.

Guns N' Roses a participat la ultimul mare festival organizat anul acesta în lume. Trupa a cântat pe 14 martie, la Vive Latino din Mexic, în faţa a peste 70.000 de oameni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.