Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul șef ANAF, primul mesaj de forță: 'Luptăm împotriva evaziunii fiscale!'

PNL
Lucian Heius

Lucian Heiuş a fost numit preşedinte al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF). El anunță în primul său mesaj că vrea să lupte împotriva evaziunii fiscale.

„Pentru mine începe astăzi o nouă etapă, plină de provocări și, sper eu, de reușite, în fruntea Agenției Naționale de Administrare Fiscală.

Le mulțumesc domnului Premier Nicolae CIUCĂ și domnului ministru Adrian CÂCIU pentru încredere, sunt onorat să pot contribui la dezvoltarea și modernizarea acestei instituții de care sunt legat profesional și sufletește de atâta timp.

Îmi propun să accentuez poziția ANAF ca partener onest al contribuabililor corecți, dar și să luptăm, în același timp, cu toată determinarea, împotriva evaziunii fiscale. Suntem o echipă profesionistă și capabilă, iar misiunea noastră este să asigurăm resursele necesare pentru ca statul să îi poată servi cât mai bine pe cetățeni”, a spus Heius, pe pagina sa de Facebook.

Vezi și:

Heiuş, fost parlamentar PNL, trece la şefia ANAF de pe poziţia de secretar de stat în Ministerul Finanţelor, în care a fost numit la începutul lui 2021. Lucian Heiuş a fost în trecut în mai multe rânduri aproape de a fi numit la ANAF de către PNL.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.