Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul șef liberal al CJ Vrancea respinge logica epurărilor: A tăia e o mare prostie

CJ Vrancea
CJ Vrancea

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Vrancea, Cătălin Toma, a declarat, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă, întrebat despre înlocuirea conducerii DGASPC Vrancea (un subiect vehiculat încă din campania electorală de la alegerile locale), că scopul său nu este acela de a da oameni afară, ci de a găsi soluţii.

Citește și: Olanda se opune ca România să intre în Schengen, dar cere o 'minizonă Schengen', pentru că tot mai mulți migranți o preferă

"Vă asigur că mă pricep la ceea ce înseamnă administraţie şi nu sunt nici conflictual. După 20 şi ceva de ani de baronat, nu poţi să vii în două zile şi să tai tot. A tăia e o mare prostie. A înlocui şi a găsi soluţii da. La acest moment, nu vă ascund că nu există o viziune completă a tot ceea ce înseamnă managementul acelei instituţii. Doamna Nicolaş (directorul general al DGASPC Vrancea - n.r.) nu este cu concurs la DGASPC, ci cu delegare de atribuţii. Dacă voiam să o dau afară, o făceam din secunda doi. Scopul meu nu este să dau oameni afară, să distrugem un management, ci să-l îndrept, dacă se poate. Şi dacă nu, pleacă singură", a spus preşedintele CJ Vrancea.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.