Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul sezon de pe Hipodromul Ploiești: pariuri prin Loteria Română la cursele de trap și galop

ganea hipodrom

Noul sezon hipic bate la ușă: în mai puțin de o lună, pe 13 aprilie, ploieștenii se vor putea delecta cu Premiul Primăverii. Până atunci, viceprimarul Cristian Ganea și-a suflecat mâinile și s-a implicat direct în pregătirea noului campionat, discutând cu Loteria Română despre introducerea pariurilor. Loteria s-a arătat dispusă să lanseze mai multe modele de bilete, care să ofere posibilitatea de a paria atât pe cursele de trap, cât și pe cele de galop.

”Vineri, am fost la sediul Loteriei și am discutat despre posibilitatea de colaborare cu CSM Ploiești. Am studiat modelele de bilete pentru pariuri și pot spune că foarte curând se va putea paria la Hipodromul din Ploiești atât la cursele de trap, cât și la cele de galop. Hipodromul Ploiești trebuie să revină la gloria de odinioară și să devină unul dintre cele mai importante obiective din municipiu”, a declarat viceprimarul pe o rețea de socializare.

Citește și: Cea de-a 13-a ediţie a galei premiilor Gopo are loc marţi seară, la Teatrul Național din București

O noutate pentru actualul campionat hipic o constituie mutarea curselor din ziua de duminică, sâmbăta. ”Duminica oamenii merg la biserică, se dedică familiei și refacerii pentru o nouă săptămână de lucru. Sâmbătă au timp să stea mai mult la hipodrom,cu atât mai mult cu cât vrem să extindem programul cu târguri și concerte”, a precizat Cristian Ganea.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.