Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Noul slogan în PNL: Puie Monta - VIDEO

puie monta

Preşedintele PNL Deva, Tiberiu Balint, a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleţ în care sunt transmise mesaje alegătorilor din Deva şi din judeţul Hunedoara, după ce Klaus Iohannis a câştigat alegerile prezidenţiale. La final, şeful PNL are un mesaj şi pentru Victor Ponta: Puie Monta.

Acelaşi slogan este folosit şi de deputatul PNL Ovidiu Raeţchi. Într-un editorial publicat pe stiripesurse.ro, liberalul vorbeşte despre jocul de cuvinte "Puie Monta".

"De duminică, asta nu mai e o insultă. E un fapt social cu semnificație majoră. E 'Mihaela, dragostea mea' a lui Victor Viorel. E strigătul vesel de luptă al unei generații – care se va auzi de fiecare data când doctorul în drept va dori să se măsoare cu ea. Și e eșecul modernizării PSD.

Milionul inexplicabil și imprevizibil de votanți de pe 16 noiembrie e milionul Puie Monta. În 2016 vor fi doua milioane – generația Puie Monta crește exponential de la o lună la alta, în timp ce morții de pe malul Dunării și al Siretului se retrag discret de pe listele electorale", scrie Raeţchi.

Sursa video: hunedoaralibera.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.