Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic a câștigat meciul cu Marin Cilic, scor 6-4, 6-2

reuters.com
novak djokovic

Novak Djokovic a menținut în viață candidatura Serbiei la finala Cupei Davis, învingându-l pe croatul Marin Cilic cu 6-4, 6-2 și a egalând scorul în semifinala cu Croația, după ce croatul Borna Gojo l-a învins, vineri, mai devreme, pe Dusan Lajovic, în primul meci de simplu al confruntării, relatează Mediafax.

Serbia și Croația, rivalii tradiționali din Balcani, își dispută locul în finala Cupei Davis în meciul decisiv de dublu decisiv, unde sârbii au o sarcină dificilă împotriva perechii numărul unu mondial, Nikola Mektic și Mate Pavic.

Partida se dispută la Madrid, iar Djokovic face echipă cu Filip Krajinovic, care l-a înlocuit în ultima clipă pe singurul specialist de dublu din Serbia, Nikola Cacic.

În primul meci al semifinalei de la Madrid, Borna Gojo a adus surprinzător Croația la conducere, după ce l-a învins pe Dusan Lajovic (33 ATP) cu 4-6, 6-3, 6-2, după un meci dramatic, care i-a adus numărului 279 mondial a treia victorie din acest an în fața unor adversari din top 100.

Gojo l-a depășit pe Lajovic, numărul 33 mondial, după ce l-a învins pe Lorenzo Sonego, locul 27 mondial, în victoria Croației cu 2-1 în fața Italiei, în sferturile de finală, și după ce i-a provocat o înfrângere și australianului Alexei Popyrin în faza grupelor.

Lajovic părea să își valorifice statutul de favorit, câștigând setul inaugural, după ce a revenit de la 4-2 și 40-0 pe serviciul lui Gojo. Croatul nu a mai cedat în celelalte două seturi, în care a luat avans de fiecare dată, încă din debut.

În cealată semifinală, Federația Rusă de Tenis joacă sâmbătă cu Germania

.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.