Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic a dezvăluit că îi apreciază pe Daniil Medvedev și Alexander Zverev pentru modul lor de a fi: Nu-mi plac oamenii care sunt perfecţi

enational.ro
Novak Djokovici

Tenismanul sârb Novak Djokovic, nr. 1 mondial, a dezvăluit că îi apreciază pe rusul Daniil Medvedev (2 ATP) şi germanul Alexander Zverev (3 ATP) pentru modul lor de a fi şi pentru că au recunoscut public că nu sunt perfecţi, transmite EFE, citat de agerpres.

''Nu-mi plac oamenii care sunt perfecţi, pe teren şi în afara lui. Asta nu există. De aceea, eu îi apreciez pe Sascha (Zverev) şi Daniil (Medvedev)'', a declarat Djokovic, câştigător a 20 de Grand Slam-uri într-un interviu pentru L'Equipe.

Campionul sârb de 34 ani a vorbit despre relaţia sa cu Medvedev, care la US Open l-a privat de a 21-a sa coroană, cu care i-ar fi depăşit pe rivalii săi Roger Federer şi Rafa Nadal, ambii cu câte 20 succese de Grand Slam.

''Îmi place mult caracterul lui, dă imaginea că ''sunt cum sunt şi nu copiez pe nimeni". De obicei vedem jucători care îşi încep cariera şi vorbesc de veterani, de genul 'el este idolul meu şi vreau să fiu ca el'. Dar Daniil este autentic şi asta mă încântă'', a adăugat Djokovic.

Sârbul a opinat că Zverev şi Medvedev fac parte din acelaşi grup ''incorecţi din punct de vedere politic. Putem vorbi de o mentalitate rebelă, dar nu se rezumă doar la asta. Noi vrem să fim autentici, să respectăm valorile noastre''.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.