Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic s-a înscris la proba de dublu, la turneul Masters 1000 de la Paris

enational.ro
Novak Djokovici

Novak Djokovic s-a înscris atât la simplu, cât și la dublu la Mastersul de la Paris, care va avea loc săptămâna viitoare, sârbul, numărul unu mondial, revenind în competiție pentru prima dată de la înfrângerea suferită în finala de la US Open, în fața rusului Daniil Medvedev.

Djokovic, care se află la egalitate cu Roger Federer și Rafa Nadal, cu 20 de titluri majore, nu a mai jucat de când a pierdut luna trecută, în încercarea sa de a obține un Grand Slam calendaristic, pierzând în două seturi în fața lui Medvedev, la Flushing Meadows.

Jucătorul de 34 de ani va fi cap de serie numărul unu la turneul Masters 1000 de la Bercy, unde este de cinci ori campion, și va face echipă în proba de dublu cu compatriotul său Filip Krajinovic, cu gândul de a se antrena înainte de Cupa Davis, de la sfârșitul lunii noiembrie.

"Va juca cu Krajinovic, prietenul său de la Cupa Davis", a declarat sâmbătă directorul turneului, Guy Forget, reporterilor, citat de Reuters.

"El a spus că vrea să joace în Cupa Davis pentru țara sa. Acesta este motivul pentru care a vrut să joace la dublu aici.

"Nu îl vedem des jucând la dublu, așa că suntem încântați. Este rar să vezi un nr. 1 jucând un Masters 1000 la dublu."

După un prim tur liber, Djokovic își va începe evoluția de simplu la Mastersul de la Paris fie împotriva italianului Fabio Fognini, fie împotriva ungurului Marton Fucsovics.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.