Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Novak Djokovic s-a retras de la competiţia ATP Cup, programată în ianuarie la Sydney

www.agerpres.ro
Novak Djokovic

Sârbul Novak Djokovic, numărul unu mondial, s-a retras de la competiţia ATP Cup, programată în perioada 1-9 ianuarie la Sydney, unde urma să evolueze sub culorile echipei masculine de tenis a ţării sale, au anunţat miercuri organizatorii, citaţi de Reuters.

"Echipa Serbiei va fi condusă acum de numărul 33 mondial, Dusaj Lajovic", se precizează într-un comunicat oficial al ATP Cup, ajunsă la a treia ediţie.

În ultima perioadă au existat numeroase speculaţii privind prezenţa lui Djoovic la ATP Cup şi la Australian Open, primul turneu de Mare Şlem al anului, care va debuta pe 17 ianuarie, în condiţiile în care sârbul, care se opune vaccinării, a refuzat în mod repetat să spună dacă s-a vaccinat împotriva Covid-19.

Organizatorii Australian Open au precizat că toţi participanţii trebuie să fie vaccinaţi împotriva coronavirusului sau să aibă o scutire medicală acordat de un grup independent de experţi.

În vârstă de 34 ani, Novak Djokovic este deţinătorul recordului de victorii la Australian Open, turneu pe care l-a câştigat de nouă ori în cariera sa, ultima oară anul acesta, în luna februarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.