Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Borussiei Dortmund: 'Trebuie să ne perfecționăm jocul pentru meciul de retur cu Newcastle în Liga Campionilor'

liga campionilor

Antrenorul echipei Borussia Dortmund, Edin Terzic, spune că echipa sa va trebui să aibă o evoluţie mult mai bună pe Westfalenstadion, marţi seara, în returul cu Newcastle United din Liga Campionilor, scrie DPA.

"Jucătorii nu sunt mulţumiţi de jocul pe care l-au făcut în urmă cu două săptămâni, la Newcastle. Sunt hotărâţi să arate altceva marţi seara", a spus Terzic, deşi formaţia sa a câştigat în deplasarea din Anglia cu 1-0, prin golul lui Felix Nmecha, potrivit Agerpres.

Însă de la victoria cu Newcastle, Borussia a făcut doar un egal, 3-3, în Bundesliga, cu Eintracht Frankfurt, şi a fost învinsă sâmbătă, acasă, cu un categoric 4-0 de Bayern Munchen, tot în campionatul intern.

În acelaşi timp, Newcastle United a impresionat cu succese împotriva lui Arsenal (1-0) în Premier League şi cu Manchester United (3-0) în Cupa Ligii.

"Ca să fiu sincer, nu avem nevoie de un avertisment pentru că ştim cât de buni sunt cei de la Newcastle. Ştim, de asemenea, că nu au fost deloc mulţumiţi de înfrângerea suferită acum două săptămâni împotriva noastră. Va trebui să ne îmbunătăţim, vrem să arătăm că într-adevăr rezultatul de pe St. James' Park nu a fost întâmplător. Dacă vrem să ne calificăm, important este să câştigăm toate meciurile de acasă", a spus Terzic.

Momentan, în Grupa F din Liga Campionilor, lider este PSG, cu 6 puncte, urmat de Newcastle şi Borussia Dortmund, cu câte 4 puncte fiecare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.