Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Nu are sens să votăm noi un guvern care nu îşi doreşte să primească votul', spune Călin Popescu Tăriceanu

cotidianul.ro
alde tariceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că o decizie privind votul pentru învestitura Guvernului Orban II va fi luată în cadrul partidului, însă "nu are sens să votăm noi un guvern care nu îşi doreşte să primească votul”. În privinţa unei alianţe cu PSD, Tăriceanu spune că nu s-a discutat acest subiect, potrivit news.ro.

"O să hotărâm împreună în cadrul structurilor statutare din ALDE această chestiune, dacă vom fi prezenţi, cum vom vota, dar cel mai probabil, nu are sens să votăm noi un guvern care nu îşi doreşte să primească votul. Nu putem să participăm la un astfel de circ politic inedit din politica românească”, a declarat preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, sâmbătă, la Digi24.

Citeşte şi: BOMBĂ! Avocaţii mergeau cot la cot cu clienţii lor la licitaţiile deturnate - Avocaţi din Bucureşti şi Galaţi, printre inculpaţii din dosarul 'Executorii'

Întrebat despre o eventuală alianţă cu PSD, Tăriceanu a spus că "nu s-a discutat” şi că cei din patrid nu au ce să conteste în privinţa alianţelor.

"Nu am discutat sub nicio formă despre o alianţă cu PSD. (...) Nu au ce să conteste din punctul de vedere al oportunităţii alianţelor. ALDE urmăreşte să se identifice ca fiind singurul partid liberal, există un electorat căruia noi ne adresăm, un electorat care este ataşat valorilor şi principiilor liberale şi sigur că noi încercăm să obţinem cea mai bună formulă pe care o putem realiza în viitor pentru ca acest electorat să aibă reprezentare parlamentară”, a mai declarat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.