Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu i-a venit sa creada! Ponta, tradat si sabotat de proprii baroni in campanie

tradare

S-a vorbit foarte mult in ultimele zile despre tradarile din primarilor si consilierilor judeteni din ACL, acuzati ca nu au luptat suficient pe Klaus Iohannis, ca nu au tras sufiecient in campanie, ca nu au mobilizat electoratul. Se pare insa ca si liderul PSD Victor Ponta a fost sabotat si tradat de proprii baroni.

Denuntul vine tot din interior, presedintele PSD Neamt Ionel Arsene marturiseste ca in judetul sau Victor Ponta a fost sabotat de baronul UNPR Culita Tarata care a ales sa apara pe bannere alaturi de Ponta. Tarata, un lider local controversat si din ce in ce mai putin apreciat, i-a impins pe unii alegatori mai degraba sa nu voteze cu Ponta prin asocierea sa cu el.

“La Roman luam mai multe voturi dacă nu erau bannerele cu Tărâţă. Şi nu numai la Roman, ci în tot judeţul”, a spus, la Tele M Neamţ, Ionel Arsene.

Alti lideri locali l-au tradat de-a dreptul pe Victor Ponta si s-au implicat in cmpanie pentru Klaus Iohannis. Arsene sustine ca acest lucru este indicat si de cifrele care il plaseaza pe Iohannis peste Ponta in unele comune conduse de UNPR.

"Primarul de la Borleşti a făcut campanie pentru candidatul ACL”, aspus Arsene despre Vasile Iliuta, primarul UNPR din Borlesti.

Nici primarul din comuna Alexandu cel Bun nu l-a multumit pe liderul PSD de Neamt: "Să nu-mi spună mie cineva că la experienţa politică a primarului Rotaru – pe care nu o contestă nimeni – aceasta este valoarea reală a lui de capacitarea electoratului. Nu s-a vrut. E evident că unii UNPR-işti, la Neamţ, nu au turat motoarele”.

Arsene este multumit insa ca per total in judetul Neamt Ponta a obtinut aproape 50%.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.