Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu, nu e glumă: Un lider PNL vrea să mute centrala nucleară de la Cernavodă în...munți

Teodor Atanasiu

Declaraţii controversate ale unui şef PNL în campania electorală. Liderul liberalilor, Teodor Atanasiu a cerut mutarea Centralei Nucleare de la Cernavodă în Deva, după ce a susţinut un discurs de lansare a candidaţilor PNL la locale. Prim-vicepreşedintele PNL a vorbit despre acest plan la Deva cu ocazia lansării candidaţilor PNL la alegerile locale. Atanasiu a şocat pe toată lumea când a anunţat că ar vrea să mute grupurile 3 şi 4 ale Centralei de la Cernavodă în Hunedoara, dacă industria cărbunelui din Valea Jiului tot s-a dovedit falimentară.

Citeşte şi: Refuzată de Klaus Iohannis, Monica Iacob Ridzi e în stare gravă

"Nu mai avem nevoie să facem grupurile 3 şi 4 de la Cernavodă şi să dăm curentul 600-700 de kilometri, cu pierderile inerente de transport, din Dobrogea (...) Eu vă propun ca, pe infrastructura existentă aici, la Deva, unde vor scădea costurile cu 30% datorită faptului că avem această infrastructură, să facem acele grupuri energetice, să le mutăm de la Cernavodă la Deva", a declarat Teodor Atanasiu, potrivit RomâniaTV.

Citeşte şi: Adriana Săftoiu, nou atac la Traian Băsescu: DEZVĂLUIRI HALUCINANTE despre ce era la Cotroceni

De curând Atanasiu a mai iscat un scandal, când a vorbit despre alianţa liberalilor cu PDL-ul. "Am mai facut un compromis care să ne fie favorabil nouă. Şi ne-a fost până acum. Acum a tras şi un pic înapoi. De ce? Trebuie să-i dau ceva şi PD-ului. Şi am zis: hai domnul Blaga să facem ceva. Vasile Blaga ştie o grămada de lucruri ... in campania lui Basescu, in cealalta campanie. Îi e frică că dacă ajungem pe post in pozitie de top ne ţine vulnerabili şi atunci preferă să zică da şi să facă ba", a declarat Teodor Atanasiu.

Citeşte şi: Prințul Paul și Remus Truică, nouă lovitură de la magistrați: Ce au pățit cei doi celebri

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.