Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

NU SE MAI CIRCULĂ pe o porțiune din Autostrada Soarelui: Traficul a fost DEVIAT pe DN 3 - UPDATE

autostrada reparata

UPDATE

Circulaţia pe Autostrada Soarelui, care era deviată, pe sensul spre Bucureşti, din cauza unor lucrări la carosabil şi a valorilor mari de trafic, a revenit la normal, anunţă Centrul Infotrafic.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că traficul rutier pe sensul către Capitală al Autostrăzii A2 Constanţa - Bucureşti a revenit la normal.

Din cauza executării unor lucrări la carosabil pe sectorul kilometric 29+500 - 28+500 de metri şi a valorilor mari de trafic, circulaţia fusese deviată de poliţiştii rutieri de la kilometrul 35 (Fundulea, judeţul Călăraşi) pe drumul vechi (DN 3).

Știrea inițială

Centrul Infotrafic anunţă că circulaţia rutieră a fost deviată, luni, de pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui pe Drumul Naţional 3, din cauza lucrărilor care au loc în zona localităţii Fundulea. În zonă sunt valori mari de trafic.

Potrivit Infotrafic, circulaţia rutieră pe sensul către Capitală al Autostrăzii Soarelui a fost deviată de către poliţiştii rutieri de la km 35 (Fundulea, judeţul Călăraşi) pe drumul vechi ( DN3).

Citește și: SURSE! Lupte grele la vârful PSD! Când i s-ar putea decide viitorul Vioricăi Dăncilă și ce atu are actualul premier

Decizia a fost luată din cauza executării unor lucrări la carosabil pe sectorul kilometric 29+500 - 28+500 de metri, în zona localităţii Fundulea, şi a valorilor mari de trafic.

Anterior, Centrul Infotrafic a anunţat restricţii de trafic în zona localităţii Fundulea pentru lucrări de asfaltare. Circulaţia s-a desfăşurat îngreunat, pe o singură bandă.

Citește și: PSD-ALDE au încercat să împiedice convocarea unei sesiuni extraordinare

Poliţiştii sfătuiesc şoferii să ruleze cu prudenţă sporită, să manifeste disciplină în trafic şi să mărească distanţa de siguranţă faţă de vehiculele dinainte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.