Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu se mai termină scandalul la Survivor România All Stars. Acuze dure în tabăra faimoșilor: 'Te ridici și înjuri pe toată lumea!'

www.kanald.ro
Emisiunea survivor

În jungla din Republica Dominicană, tensiunile cresc progresiv zi de zi. Doi coechipieri au declanșat un conflict deschis, iar cuvinte aspre au fost rostite atât în tabără, cât și înainte de a porni pe traseu.

Ana Porgras a fost copleșită de lacrimi la Survivor, incapabilă să mai reziste după scandalul dintre Zanni și Jador.

Se pare că cele mai intense conflicte au loc în interiorul echipelor, nu în timpul probelor pe traseu. Pe măsură ce timpul trece, tensiunile cresc tot mai mult în tabăra Faimoșilor. Încă de la prima oră, Zannidache și Jador au început să-și arunce replici aspre. Relația dintre acești doi coechipieri pare să fi ajuns la un punct în care colaborarea și pacea par imposibile.

„Toată nebunia a plecat de la ”de ce eu nu mănânc?”  A pus întrebarea asta! Bă, dar tu de ce nu mănânci, că uite, ai două linguri de orez! Nu mănânc! Iscodește niște lucruri! E iscoditor, așa, e băgăreț! Îmi era rușine să îi zic! Băi, eu țin post! Aaaaa, te dai mare?! Aaaa. nu mai citești Biblia acum? Și dacă îmi scapă un cuvânt urât, aaaa, unde e Dumnezeu acum? Cumva mă manipulează cutreaba asta!”, a spus Jador.

În replică, Zannidache a spus exact ce îl deranjează și ce nu mai este dispus să accepte din partea colegului său din echipa Faimoșilor.

„Jador nu este omul cu smerenia, Jador nu este un om schimbat, este doar un om care știe să vândă declarații! Dar cine e deștept, vede. Lumea de acasă, lumea credincioasă nu cred că pune botul la el….Când de o parte vorbești de Dumnezeu și bați câmpii din Biblie și pe altă parte te ridici și înjuri pe toată lumea!”, a spus Zannidache.

Schimbul de replici între cei doi a continuat și înainte de începerea probei pe traseu. Atmosfera s-a încărcat, iar tensiunea era palpabilă, reflectată în reacțiile celor care au asistat tăcuți la confruntarea lor.

Ana Porgras a fost copleșită de lacrimi la Survivor All Stars. Celebra sportivă nu a mai putut rezista după scandalul dintre Zanni și Jador, afirmând că nu mai are intenția să se implice în eforturile echipei Faimoșilor.

„Domnu’ Dan, din momentul acesta eu nu mai trag absolut deloc pentru echipa asta! Punct!  Nu pot explica ce am acum, pentru că nu mă pot calma”, a spus concurenta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.