Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu va mai putea vorbi niciodată: Redactorul-șef adjunct al ziarului rus Komsomolskaia Pravda, găsită moartă la Moscova

The Sun
Anna Tsareva

Miercuri, 13 decembrie, s-a aflat despre moartea redactorului în vârstă de 35 de ani la Komsomolskaya Pravda, Anna Tsareva. Tatăl ei a declarat acest lucru la MSK1.RU.

- Anna nu va mai putea vorbi niciodată: a murit. „Nu voi da încă detalii, toată lumea din redacție știe”, a spus el.

Soțul redactorului Komsomolskaya Pravda, Ivan Tsarev, a declarat pentru MSK1.RU că nu a comunicat cu soția sa în ultimele trei luni.

- Da, este adevărat, Anna a murit. Nu era bolnavă de nimic [boli cronice sau cancer]. Anchetatorii încă cercetează cauza morții. Dar nu a fost o moarte violentă, ci una naturală”, ne-a spus Ivan Tsarev.

Potrivit soțului Annei Tsareva, joi va avea loc înmormântarea jurnalisteit.

Potrivit canalului de Telegram Baza, pe 10 decembrie, Tsareva a vorbit cu părinții ei la telefon și s-a plâns că se simte rău. A avut febră mare timp de trei zile. A doua zi fata nu a mai răspuns la apeluri și mesaje.

Seara, părinții ei au apelat la proprietarul apartamentului pe care fiica lor îl închiriase. Pe la opt seara, tatăl și proprietarul au deschis ușa și au găsit cadavrul Annei. Ea stătea întinsă pe pat.

În apartament nu era nicio dezordine; Oamenii legii nu au găsit semne de moarte violentă. Poliția face acum o anchetă.

Anna Tsareva a fost șefa departamentului de producție de conținut comercial de la Komsomolskaya Pravda. Anterior, ea a lucrat ca producător șef la TASS, precum și redactor-șef adjunct la radio Ekho Moskvy.

Reamintim că la 14 septembrie 2022 au murit redactorul-șef al Komsomolskaya Pravda și directorul general al editurii cu același nume, Vladimir Sungorkin. A suferit un accident vascular cerebral în timpul unei expediții în Orientul Îndepărtat. La cimitirul Troyekurovskoye din Moscova, Zakharova, Sobyanin, Muratov, Simonyan și alții și-au luat rămas bun de la Sungorkin, după care a fost înmormântat pe Aleea Jurnaliştilor lângă Serghei Dorenko. Detalii sunt în cronica online.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.