Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nu vreau să plec de la Real Madrid, anunţă Tony Kroos

digisport.ro
Toni Kroos
"Ceea ce am spus întotdeauna, iar acest lucru nu s-a schimbat niciun moment, este că nu vreau să plec nicăieri, nu vreau să schimb clubul. Voi rămâne aici, mă voi retrage aici. Singurul lucru pe care nu îl ştiu este când se va întâmpla asta", a declarat Kroos, campion mondial cu naţionala Germaniei în 2014.

Aflat sub contract cu Real Madrid până la 30 iunie 2023, Tony Kroos şi-a anunţat deja retragerea internaţională (în luna iulie) şi va profita de pauza generată de Cupa Mondială din Qatar pentru a reflecta la viitorul său.

"Sunt liniştit. O să mă gândesc la asta anul viitor sau în pauza din timpul Cupei Mondiale. Voi reflecta la ce se poate întâmpla şi voi începe să iau decizia încetul cu încetul", a adăuga germanul marţi, cu o zi înaintea meciului pe care Real Madrid îl va disputa pe teren propriu cu Celtic Glasgow în ultima etapă a grupelor Ligii Campionilor.

"Este amuzant, mulţi oameni cred că ştiu ce se va întâmpla, în timp ce eu însumi nu ştiu ce cred... Dar eu şi clubul suntem foarte calmi. Discutăm mereu. Sunt aici de aproape opt ani şi jumătate, iar relaţia noastră nu se va schimba acum. Vom discuta în linişte, în ianuarie sau februarie, poate chiar în martie", a mai spus fotbalistul german.

Kroos a subliniat însă că decizia sa nu va fi legată de cea a croatului Luka Modric (37 ani), un alt veteran din actualul lot al madrilenilor, aflat la rândul său la final de contract în iunie 2023.

"Fiecare va decide pentru el însuşi. Fiecare acordă importanţă unor lucruri diferite. Cred că Luka a ajuns la o vârstă la care ştie ce trebuie să facă, şi eu la fel", a conchis Tony Kroos.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.