Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Nucleara lansată de fostul vicepreședinte al PE în cazul Halep: Mouratoglou a premeditat să o scoată pe Simona din tenis

Mediafax
Ioan Mircea Pașcu

Fostul vicepreședinte al Parlamentului European Ioan Mircea Pașcu spune că antrenorul Simonei Halep a premeditat eliminarea acesteia din tenis, pentru a răzbuna umilirea Serenei Williams de către sportiva româncă.

"În lumina celor recent apărute - cum ca suplimentul alimentar ingerat de Simona i-a fost recomandat de un membru al echipei Muratoglu, care lucrase anterior cu Serena - e clar ca decizia Simonei de a-și concedia întreaga echipă și a se lăsa complet în mâna celei a lui Muratoglu a fost una cat se poate de proasta!?

Muratoglu era - dacă nu mă înșel - antrenorul Serenei, când Simona a bătut-o clar pe teren în finala de la Wimbledon, deci se presupune ca a fost la fel de frustrat ca și Serena ca nu au pus mana pe cel de-al 24 titlu de Grand Șlem!?

Iar dacă îmi duc judecata mai departe, arătând ca, la momentul la care a apărut din senin oferta lui Muratoglu - care a încântat-o atât de mult pe Simona - aceasta nu mai era în vârful carierei, ca să reprezinte un obiectiv sportiv pentru Muratoglu, lucrurile par a se limpezi.

Ca atare, putem presupune ca acesta a luat-o în pregătire tocmai și doar ca Serena să se poată răzbuna, scoțând-o complet pe Simona din tenis.

Iar celor ca susțin ca merg prea departe, le reamintesc ca am mers tot așa și când am spus, cu luni bune în urmă, ca Simonei i se trage totul de la aceea victorie contra Serenei la Wimbledon, lucru care, iată, începe să se confirme …

Pe lângă ce îi fac Simonei acum forurile de tenis - propunerea inițială era să fie lipsită și de palmares, începând cu o dată mult anterioara testului pozitiv - comportamentul față de Sarapova este unul de totală … deferență!?", scrie Pașcu pe Facebook.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.