Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Număr record de cazuri și decese asociate Covid-19 în Coreea de Sud: Alte trei infectări cu Omicron au fost raportate în ultimele 24 de ore

captura TV
Coreea de Sud coronavirus

Coreea de Sud a înregistrat din nou, sâmbătă, cifre record de cazuri noi de Covid-19 şi de decese asociate. Autorităţile au raportat şi trei noi contaminări cu varianta omicron, conform news.ro.

Pentru a treia oară săptămâna aceasta, Coreea de Sud a anunţat mai mult de 5.000 de cazuri zilnice de infectare cu SARS-CoV-2, sâmbătă fiind înregistrate 5.352.

Agenţia pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor a raportat şi 70 de decese asociate bolii, înregistrate în ultimele 24 de ore.

Bilanţul deceselor asociate a ajuns la 3.809. În prezent, 752 de pacienţi se află în stare gravă sau critică, de asemenea un număr record.

În ţară au fost descoperite până în prezent 9 cazuri de infectare cu varianta omicron a coronavirusului, trei fiind înregistrate în ultimele 24 de ore.

De la începutul pandemiei, în Coreea de Sud au fost înregistrate peste 468.000 de cazuri de infectare cu SARS-CoV-2.

La nivel mondial, potrivit datelor Universităţii Johns Hopkins, au fost înregistrate 265 de milioane de contaminări şi mai mult de 5,24 de milioane de decese asociate.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.