Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul 2 din PSD, replică TRANŞANTĂ înainte de şedinţa PSD: 'Cei care FORŢEAZĂ demiterea premierului să aibă şi soluţii...' - VIDEO

Inquam Photos / Octav Ganea
niculae badalau

Înainte de a intra la şedinţa CEX a PSD, numărul 2 din PSD, Niculae Bădălău a avut o replică tranşantă pentru social-democraţii care ar dori eliminarea lui Tudose din fruntea Guvernului.

"Eu sper şi m-am rugat dimineaţă să ne lumineze Dumnezeu gândurile şi să ieşim azi liniştiţi, cu un Guvern şi un partid solid pentru a îndeplini ce am promis românilor:să le facem viaţa mai bună. Acest Guvern se va numi şi va rămâne al PSD. (...) Cei care vor forţa demiterea premierului trebuie să aibă şi soluţii. Eu sunt pentru o soluţie echilibrată. (...) Eu sunt în tabăra PSD pentru echilibru şi pentru un partid solid. (...) O variantă ar fi ca partidul să găsească soluţiile cele mai bune pentru a îndeplini programul de guvernare. Nu interesează pe niciun cetăţean cine cu cine se ceartă ca persoană, eu mă refer că oamenii ne-au trimis şi ne-au dat încrederea lor pentru a le aduce o viaţă mai bună, nu să ne certăm.  (...) PSD, prin votul cetăţenilor, au în mâini soarta românilor.", a declarat Bădălău la sosirea la sediul PSD.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.