Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul 2 din PSD vorbeşte despre ieşirea de la guvernare

dragnea

Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă a declarat că PSD ar trebui să iasă de la guvernare în urma rezultatelor de la votul de duminică. Propunerea este respinsă ferm de Liviu Dragnea, preşedintele executiv al PSD. Acesta susţine că părerea cvasiunanimă în PSD este că social-democraţii trebuie să rămână la putere.

"El poate să propună. Eu nu sunt de acord, dintr-un motiv foarte simplu: în această campanie s-a tot spus că nu e bine să fie Victor Ponta preşedinte pentru a nu da toată puterea într-o parte. Mentinem echilibrul politic: preşedinţia la ei, guvernarea la noi. Am vorbit cu majoritatea colegilor. Părerea cvasiunanimă este să nu ieşim de la guvernare ne întâlnim mâine sau poimâine. Le-am cerut colegilor ca preşedinţii de filale judeţene să se întâlnească cu activul de partid, să socializeze", a declarat Dragnea.

Vicepremierul Dragnea a mai precizat că, în opinia sa, Victor Ponta ar trebui să rămână şi premier, şi preşedintele PSD. "Eu voi fi cu el şi la bine şi la rău, indiferent ce decizie va lua", a mai declarat Dragnea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.