Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul cazurilor de COVID-19 din Vrancea crește alarmant: Peste 100 de cazuri noi în ultimele şapte zile

SANADOR
testare covid

Peste 100 de cazuri noi de îmbolnăvire cu COVID-19 au fost înregistrate în Vrancea în ultimele şapte zile, ajungându-se astfel la un total 952 de cazuri în judeţ, de la începutul pandemiei până în prezent, în timp ce numărul persoanelor decedate din cauza virusului SARS-CoV-2 a ajuns la 61, potrivit raportărilor Prefecturii Vrancea.

În spitalele de la Focşani şi Adjud care tratează bolnavii de COVID-19 se află internaţi 189 de pacienţi, dintre care cinci în stare gravă, la secţia ATI, doi la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani şi trei la Spitalul Municipal Adjud, potrivit agerpres.ro.

Citește și: Veste mare! Anumiți români vor avea parte de beneficii uriașe

Potrivit Prefecturii Vrancea, numărul persoanelor vindecate a ajuns, miercuri, la 531, dar 61 de persoane care au contactat virusul au decedat, două decese fiind înregistrate în ultimele 24 de ore. Aproape 1.000 de persoane se află în autoizolare la domiciliu, iar şapte sunt în carantină instituţionalizată.

Direcţia de Sănătate Publică Vrancea a efectuat până acum 6.891 de teste, cu aparatul de testare din cadrul instituţiei, în timp ce aparatul de testare al Spitalului Judeţean Focşani aşteaptă încă să fie pus în funcţiune.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.