Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informaÈ›ii È™i È™tiri
  • experienÈ›a premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi È™tiri, exclusivități È™i breaking news
DESCARCÄ‚ APLICAÈšIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul deceselor din cauza gripei crește alarmant - 48 de morți! Anunțul Sorinei Pintea se lasă așteptat

gripa

O femeie în vârstă de 39 de ani, din județul Cluj, a murit luni din cauza gripei, informează Institutul de Sănătate Publică, ce mai precizează că pacienta avea condiții medicale preexistente și nu era vaccinată. Numărul deceselor din cauza virusului gripal a ajuns la 48.

O femeie în vârstă de 39 de ani, din Cluj, a murit luni din cauza gripei. Potrivit Institutului Național de Sănătate Publică, femeia a fost confirmată cu virus gripal tip A, în curs de subtipare și avea condiții medicale preexistente. Pacienta nu era vaccinată anti-gripal.

Eugen Teodorivici, prima reacție după ce Mugur Isărescu a refuzat să vină în Parlament: 'Este în sală. Nu este în sală?'

Numărul deceselor din cauza virusului a ajuns la 48.

Pentru ca ministrul Sănătății, Sorina Pintea, să declare stare de epidemie trebuie ca marți, datele Institutului Național pentru Sănătate Publică să arate un număr de cazuri diagnosticate de gripă care să fie mai mare decât cel estimat.

Sorina Pintea a anunţat deja că dacă va fi declarată epidemie, cursurile nu vor fi suspendate, precizând că dacă numărul de elevi absenți într-o unitate de învăţământ e de 20% aceasta poate fi închisă.

ACTIVEAZÄ‚ NOTIFICÄ‚RILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.