Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul morților din sinagoga americană a ajuns la 11: Donald Trump spune că 'nu trebuie să existe nicio toleranţă pentru antisemitism'

CNN
trump

Preşedintele american, Donald Trump, a denunţat sâmbătă atacul comis la o sinagogă din Pittsburgh, statul Pennsylvania, apreciind că nu trebuie să existe "nicio toleranţă" pentru antisemitism, relatează AFP.

"Antisemitismul şi persecuţia evreilor reprezintă una dintre cele mai întunecate şi mai josnice trăsături din istoria omenirii", a declarat Trump la Indianapolis. "Nu trebuie să existe nicio toleranţă pentru antisemitism sau pentru orice formă de ură religioasă", a adăugat el, scrie agerpres.ro.

Citește și: Lovitură pentru Dragnea. Tăriceanu ar vrea să rupă alianța? Când o să fie luată decizia

Potrivit unui nou bilanţ difuzat de media americane, cel puţin 11 persoane au fost ucise în atacul armat produs sâmbătă la o sinagogă din oraşul Pittsburgh.

La rândul său, vicepreşedintele american, Mike Pence, a denunţat un atac împotriva libertăţii religioase după atacul armat comis sâmbătă într-o sinagogă din Pittsburgh.

Citește și: Informații importante! Când ar putea fi adus Radu Mazăre în România

"Ceea ce s-a întâmplat astăzi la Pittsburgh nu a fost doar criminal, a fost diabolic", a spus el într-un discurs televizat. A fost "un atac împotriva unor americani nevinovaţi şi un atac împotriva libertăţii noastre de religie", a continuat vicepreşedintele american.

Cel puţin 11 persoane au fost ucise în atacul armat comis sâmbătă la o sinagogă din oraşul Pittsburgh, potrivit unui nou bilanţ difuzat de media americane.

Citește și: Noi informații despre primarul anchetat de DIICOT. Ce a ieșit la iveală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.