Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul morților ar putea depăși 100.000 în SUA - Șeful Institutului Naţional de Boli Infecţioase şi Alergii american anunță APOCALIPSA

Twitter
coronavirus

Numărul cazurilor de COVID-19 ar putea exploda peste ocean. SUA va ajunge să aibă câteva milioane de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus, iar numărul deceselor cauzate de epidemia COVID-19 în această ţară ar putea depăşi 100.000, a avertizat duminică şeful Institutului Naţional de Boli Infecţioase şi Alergii american, Anthony Fauci, relatează DPA şi AFP, notează Agerpres.

Fauci, care este consilier al preşedintelui Donald Trump pe tema coronavirusului, a declarat pentru postul de televiziune CNN că actuala capacitate de testare în SUA pentru virusul SARS-CoV-2 este relativ slabă.

În timp ce lumea se luptă cu noul coronavirus, Coreea de Nord trage testează noi arme și trage cu rachete neidentificabile

El a evocat cu prudenţă un potenţial număr al deceselor care vor fi cauzate de COVID-19 cuprins între 100.000 şi 200.000.

În SUA există deja confirmate 124.000 de cazuri de COVID-19, iar numărul deceselor legate de această epidemie a ajuns la 2.190.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.