Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul pacienţilor cu COVID-19, în stare gravă şi critică, internați în spitalele din Olt, a scăzut: 7 paturi libere la ATI

independent.co.uk
pacient in coma spital

Numărul bolnavilor de COVID-19 în stare gravă sau critică, internaţi în spitalele din Olt, a scăzut în ultimele zile, iar luni au fost raportate şi şapte paturi libere în secţiile ATI din Slatina şi Caracal, informează purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt, Gabriela Gogiu.

Reprezentatul DSP Olt a precizat că în spitalele din judeţ sunt 22 de paturi la ATI pentru pacienţii infectaţi cu SARS-CoV-2, iar luni erau internate în aceste secţii 15 persoane, dintre care cinci erau intubate, potrivit Agerpres.

Potrivit datelor prezentate de DSP Olt, continuă să scadă şi numărul bolnavilor cu COVID-19 internaţi în spitale, în prezent fiind spitalizate 112 persoane infectate.

În judeţul Olt a scăzut şi incidenţa infectărilor, atât în municipiile Slatina (2,25 la mia de locuitori) şi Caracal (2,58 la mia de locuitori), cât şi în mediul rural, în 11 localităţi nefiind raportate cazuri confirmate în ultimele două săptămâni.

În ceea ce priveşte decesele în rândul bolnavilor cu COVID-19, în judeţ au murit de la începutul pandemiei 709 persoane infectate, dintre care peste 300 au decedat în ultimele trei luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.