Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul pasagerilor în plecare, limitat pe Aeroportul Heathrow din Londra

reuters
heathrow

Aeroportul Heathrow din Londra limitează de marți numărul de pasageri care pleacă la 100.000 pe zi în această vară pentru a încerca să reducă disconfortul călătorilor.

Companiile aeriene de pe cel mai aglomerat aeroport din Marea Britanie au răspuns la un apel al guvernului de a reduce capacitatea, anunță Reuters.

Liniile aeriene, cei care se ocupă de bagaje și aeroportul ar putea deservi în mod colectiv 100.000 de pasageri la plecare, un număr care a fost depășit în mod regulat în ultimele săptămâni, ceea ce a dus la niveluri inacceptabile de servicii.

"Unele companii aeriene au luat măsuri semnificative, dar altele nu au făcut-o, iar noi credem că este nevoie de măsuri suplimentare acum pentru a asigura pasagerilor o călătorie sigură și fiabilă", a declarat marți John Holland-Kaye, directorul executiv al Heathrow, într-o scrisoare deschisă adresată pasagerilor.

"Prin urmare, am luat decizia dificilă de a introduce un plafon, cu efect de la 12 iulie până la 11 septembrie".

"Recunoaștem că acest lucru va însemna că unele călătorii de vară vor fi fie mutate într-o altă zi, pe un alt aeroport sau vor fi anulate și ne cerem scuze celor ale căror planuri de călătorie sunt afectate", a adăugat el.

Holland-Kaye a declarat că previziunile indică faptul că limita va fi depășită cu 4.000. Acesta a spus că, în medie, aproximativ 1.500 din aceste 4.000 de locuri zilnice au fost vândute pasagerilor și a cerut companiilor aeriene partenere să nu mai vândă bilete de vară pentru a limita impactul asupra pasagerilor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.