Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numărul persoanelor din Alba Iulia care s-au infectat cu COVID-19 în ultimele două săptămâni a crescut de peste patru ori

stiri.md
covid test

Numărul total al persoanelor din Alba Iulia care s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2 în ultimele 14 zile, respectiv 1.671, a crescut de peste patru ori faţă de cel anunţat în urmă cu două săptămâni, pe 16 ianuarie, când erau 414 cazuri, conform Agerpres.

Potrivit datelor transmise duminică de către Direcţia de Sănătate Publică (DSP) Alba, municipiul Alba Iulia are o rată de infectare de 21,91 la 1.000 de locuitori, cu 1.671 de cazuri, din care 213 raportate în ultima zi. De altfel, Alba Iulia a înregistrat 37,30% din cazurile de COVID-19 depistate într-o singură zi în tot judeţul Alba.

În urmă cu 14 zile, numărul total al cazurilor era în Alba Iulia de 414, ceea ce înseamnă că de două săptămâni numărul persoanelor testate pozitiv a crescut de peste patru ori.

DSP Alba a anunţat, duminică, 571 de cazuri noi, din care 60 reinfectări. Cea mai mare rată de infectare este în comuna Ciugud, 29,74 la 1.000 de locuitori, cu 96 de cazuri.

Doar două comune din Alba nu aveau duminică niciun caz de COVID-19 depistat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.