Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numerologii și astrologii au făcut calculele: Viitorul primar al Bucureștiului este...

horoscop

Zarurile au fost deja aruncate, dacă e să ne luăm după părerea numerologilor și astrologilor! Duminică, în București, se votează degeaba, pentru că se știe cina va di primarul capitalei României. Astrologul și numerologul Dumitru Paraschiv a făcut lumină înainte de deschiderea urnelor.

”Pana in ziua alegerilor, Nicușor Dan continua sa creasca in sondaje. Nicușor Dan va iesi cel putin pe locul 2. Va fi si o surpriza facuta in ultimele momente de un anumit candidat. Nu e sigur, insa daca domnul Nicusor Dan va castiga functia de primar. Altfel, este predispusa doamna Firea la a castiga functia de primar in municipiul Bucuresti. Aceasta are numarul principal al datei nasterii (ziua Ă luna), 2, rezultat din 11. 13 Iulie; 13. 07: rezulta 4 si 7. 4 Ă 7 ă 11/ 2. Aceeasi rezultanta ca in cazul numarului principal al datei alegerilor si aceeasi cu numarul datei alegerilor, tot 2 rezultat din 11. Acest 2, insa este guvernat de Luna si este in armonie cu ziua de Luni si cu zodia Racului.

Citește și: O profesoară a fost ruptă în bătaie, în curtea școlii, în fața elevilor, de iubitul gelos, profesor și el / VIDEO

Doamna Gabriela Firea este Rac, zodie guvernata de Luna, care guverneaza si numarul 2 si ziua de Luni, dar si litera B, initiala numelui "Bucuresti". Mai mult, ziua de Luni va fi ziua urmatoare datei de 5, Duminica, adica ziua rezultatului alegerilor. Luni e ziua norocoasa, in general, a celor nascuti sub zodia Rac. Gabriela Firea este femeie, iar Luna si Zodia Rac, dar si numarul 2 sunt entitati feminine. Numarul destinului alegerilor fiind 2, are o influenta buna chiar si pentru al doilea clasat in sondaje la Bucuresti, domnul Nicușor Dan. Acesta e tot mai bine aspectat in sondaje si va avea sansa de a fi, probabil, viceprimar, functie secundara, "al doilea", care este in armonie cu numarul 2. "VicePrimar": V (4) Ă P (7) ă 11/ 2.”, e verdictul astrologului pentru crisana.ro.

Citește și: S-a descoperit ce se întâmplă în creierul celui care crede în Dumnezeu

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.