Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Numire pe filiera USR: De la 'Am intrat în politică pentru că nu am apă caldă', la o sinecură în primăria condusă de colegul de partid

Noul administrator public al Sectorului 2 este de miercuri Elena Tudose, pe care experienţa profesională o recomandă pentru această funcţie, a anunţat primarul Radu Mihaiu. Elena Tudose a devenit celebră după ce a candidat la Consiliul General al Municipiului București susținând că a intrat în politică pentru că are apă caldă.

„Principalele domenii care vor intra în atribuţia administratorului public sunt serviciile comunitare de utilităţi publice: salubrizarea, alimentare cu apă/canalizare, gaze, termoficarea (în limita competenţelor primăriilor de sector), alte obiective de investiţii de interes public local. În privinţa finanţărilor nerambursabile, Elena Tudose şi-a setat ţinta de absorbţie de 10 milioane de euro în următorii trei ani şi nu am nicio îndoială că va reuşi să atingă acest prag în beneficiul locuitorilor din Sectorul 2”, a scris Radu Mihaiu, miercuri, pe Facebook.

El a precizat că Elena Tudose este doctor în economie, cu specializare în managementul serviciilor publice, şi că aceasta a fost secretar de stat în aparatul de lucru al viceprim-ministrului în 2021 şi consilier general la Capitală în 2020. În fapt, aceasta este o apropiată a lui Dan Barna, fost președinte al USR.

De asemenea, Radu Mihaiu a menţionat că anterior Elena Tudose a fost directorul Institutului pentru Politici Publice între 2015 şi 2017 şi consultant al Băncii Mondiale în reforma administraţiei publice locale. Edilul nu a precizat dacă, între timp, după intrarea în politică, Elena Tudose are apă caldă sau nu.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.